Pares i mares delegats/des de classe

OBJECTIUS

 • Afavorir una comunicació més transversal i horitzontal entre l'escola i els pares i mares.
 • Aconseguir una major representativitat i participació del col·lectiu de pares i mares de l'escola.
 • Potenciar la figura del pare/mare guia per tal d’orientar i informar a les famílies del seu curs sobre temes d'escola.

 

Funcions de la figura de pare i mare delegat/da:

 1. Motivar i dinamitzar els pares i mares del seu curs per tal d’integrar-los en la dinàmica del centre (reunions, festes, equips de treball, conferències, etc).
 2. Canalitzar les inquietuds, suggeriments, necessitats i interessos generals dels pares i mares del seu grup-classe cap a l'escola, a través dels coordinadors de delegats que ho traspassaran a les reunions d'AMPA i equip directiu. En el cas d'interessos i necessitats específiques d’un curs concret es tractarà directament amb el mestre tutor i el delegat del curs corresponent.
 3. Informar els pares i mares del seu grup-classe d'aquells aspectes que es determinin des de l'AMPA i l'escola.
 4. Col·laborar, sempre que sigui possible i pertinent, en les activitats proposades en el marc escolar.
 5. Fer la valoració conjunta amb la resta de delegats i el seu coordinador/a.
 6. Ajudar a integrar les famílies nouvingudes a l'escola.
 7. Assistir a les reunions que convoqui l'escola.
 8. Col·laborar amb la junta de l'AMPA en tots aquells projectes que es decideixin dur a terme durant el curs.
 9. Actuar en confidencialitat en relació amb la informació de què disposa per la seva funció com a delegat del seu curs.
 10. Assistir a les meses de l'assemblea.

 

DELEGATS/DES EDUCACIÓ INFANTIL
P3 Isabel Arbat (mare d'en Gael) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Teresa Trillo (mare d'en Dídac) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Lola Hidalgo (mare de la Laura) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
     
P4 Maria Parra (mare d'en Tomàs) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Laura Roca (mare d'en Leo) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
     
P5 Mireia Casamitjana (mare de la Lia) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Pilar Frigola (mare de l'Àlex) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Juan Àngel Hernández (pare de l'Anouk) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
     
DELEGATS/DES CICLE INICIAL
1r Raquel Garsaball (mare de la Clàudia C.) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Berta Artigas (mare de la Júlia i la Montse)
     
2n Bo Lohman (pare d'en Jan i la Lia) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
     
DELEGATS/DES CICLE MITJÀ
 3r  Eva Arderiu (mare de la Clàudia)  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
     
 4t  Anna Puig (mare de l'Àlex)  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
   Núria Casanova (mare de l'Aniol)  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
     
DELEGATS/DES CICLE SUPERIOR
5èA Mercè Sibina (mare d'en Bru) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Gaby González (pare de la Jael) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
     
5èB Natàlia Roca (mare de l'Eloi) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Elisenda Bautista (mare de la Maria) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
     
6è  Tina Brugué (mare de la Jana) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Gemma Busquets (mare de l'Oriol)
     
COORDINADORS/ES DE DELEGATS
INFANTIL  Pilar Frigola (mare de l'Àlex de P5)

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

   Isabel Arbat (mare d'en Gael de P3)

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

     
PRIMÀRIA Natàlia Roca (mare de l'Eloi de 5B)  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Berta Artigas (mare de la Montse i la Júlia de 1r) Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.