Bloc de cicle mitjà

Gimcana LITERÀRIA: DESCOBERTA D'UN POETA

Publicat el Dijous, 05 Març 2020
Aquests dies, els alumnes de 3r hem participat en una gimcana literària dins de la biblioteca per descobrir el nom d'una poetessa catalana, molt coneguda i estimada per tots: la Joana Raspall!
 
Ens hem dividit en tres grups i, seguint una sèrie de pistes, hem anat trobant les diferents lletres, del nom i primer cognom de la poetessa, a dins de diferents llibres de la biblioteca. Les pistes ens indicaven diferents dades dels llibres a trobar, com ara l'apartat, la signatura, el títol, el nom de l'autor o autora i la pàgina en què havíem de buscar. 
 
Entre tots hem anat trobant les diferents lletres i, un cop les hem aconseguit totes, les hem ordenat i hem intentat desxifrar el nom i cognom del poeta. Finalment, hem descobert que era la Joana Raspall. 
 
Ens ho hem passat molt bé! 
Tot seguit hem treballat la seva biografia, hem llegit diferents poemes escrits per ella i, finalment, cadascun de nosaltres n'ha triat un i n'estem fent un cal.ligrama! Estan quedant molt bonics!
 

OBSERVACIÓ DE LA GERMINACIÓ D'UNA LLAVOR

Publicat el Dijous, 16 Gener 2020

Avui a classe hem pogut observar la germinació d'una llentia tot fent servir una lupa binocular. Hem aprofitat per veure el funciionament d'aquest aparell . Aquesta activitat va lligada al nostre projecte de la sanitat vegetal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MATHS IN ENGLISH

Publicat el Dijous, 16 Gener 2020

 

A Maths in English ens hem mesurat... ens estem fent molt alts!

VISITA AL MUSEU DEL JOGUET DE FIGUERES

Publicat el Dimecres, 11 Desembre 2019

 

 

 

Les nenes i els nens de cicle mitjà vam visitar el Museu del Joguet de Figueres. Vam poder veure moltes joguines d'altres temps i vam fer un joc de pistes on havíem de trobar el que ens demanaven.

Al final vam poder anar a una sala de jocs i ens vam divertir una bona estona.

CASTANYADA TERRORRÍFICA

Publicat el Dimecres, 13 Novembre 2019

Les nenes i els nens de 4t ens vam fer aquesta fotografia el dia de la castanyada. Ens reconexieu a totes i a tots?